Danmarks førende tagfirma | Ring 70 15 33 44

Jydsk Tagteknik overholder regeringens og sundhedsstyrelsens retningslinjer i forbindelse med COVID-19.

Se hvor varmen slipper ud ved hjælp af termografi Se hvor varmen slipper ud ved hjælp af termografi

Vi dækker hele Danmark

Bestil et gratis tjek af dit eternittag

Det får du:

  • Gennemgang af taget
  • Detaljeret tagrapport
  • Tilbud på stedet

Bestil dit gratis Tagtjek

Indtast din adresse nedenfor, og start bestillingen af dit gratis Tagtjek.

^ Du skal vælge en adresse fra listen
Bestillingen understøtter desværre ikke Internet Explorer. Brug venligst en anden browser, f.eks. Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

Vi laver som udgangspunkt kun gratis tjek af tage fra før 1984. Er dit tag fra efter 1984 bør det være i fin stand. Oplever du alligevel problemer, er du velkommen til at kontakte os. Så hjælper vi dig selvfølgelig meget gerne.

Eternittage der er ældre end 35 år er særligt udsatte

Er dit eternittag fra før 1985, er det ved at nå sidste holdbarhedsdato. Eternit bliver naturligt nedbrudt af vind og vejr, og derfor er det ekstra vigtigt jævnligt at få gennemgået taget for skader, jo ældre det er. Eternittage, der er ældre end 35 år har ofte skader, så vand og fugt kan trænge ind i huset og lave alvorlige og dyre skader.

4 typiske skader:

  • Afskalninger
  • Revnede tagplader
  • Frostsprængninger
  • Løse skruer og tagplader
Afspil video

Sådan tjekker vi dit eternittag

Når vi udfører et Tagjtek tjekker vi tag, træværk, tag-render, rygning og inddækninger. Vi gennemgår taget for revner, afskalninger, løse skruer mm. og vurderer om dit tag har brug for en reparation, en renovering eller en udskiftning.

Inden vi kører, får du en detaljeret rapport og et tilbud på eventuelle udbedringer. Rapporten giver dig en status på dit tag og et økonomisk overblik over eventuelle udbedringer. Både rapport og tilbud gennemgår vi sammen med dig i telefonen.

Vi passer godt på dig og vores ansatte!

Grundet risiko for smittefare laver vi kun udvendig gennemgang af dit tag. Rapport og tilbud vil blive sendt via mail eller afleveret i din postkasse og kun blive gennemgået via telefonen.

Kan dit eternittag stå imod de voldsomme vejrforhold?

Tagets rygning, gavl og tagpladerne langs tagrenden bliver udfordret, når de kraftige storme river i dit tag og de voldsomme skybrud rammer dit hus. Hvis du er i tvivl om dit eternittag kan holde til de nye vejrforhold, eller om det allerede har fået skader? Så bestil et gratis Tagtjek og få et detaljeret statusrapport samt tilbud på eventuelle reparationer.

4 mulige løsninger til ældre eternittage

Er dit tag i orden? Så anbefaler vi, at du vedligeholder dit tag med en årlig algebehandling.

Har dit tag mindre skader? Skader bør altid blive udbedret så hurtigt som muligt.

Vil du forlænge tagets levetid? Så kan det være en rigtig løsning at få renset og malet taget.

Er dit tag nedslidt? Så hjælper vi dig med at finde den tagløsning, som passer til dit hus og dit budget.

Manglende vedligehold kan resultere i alvorlige skader

Når først regnen finder vej ind gennem taget kan der hurtigt opstå alvorlige skader i vægge og konstruktion. Det er omfattede og dyre skader, som i værste fald kan resultere i, at tagkonstruktionen ikke kan bære dit tag og at der opstår vand- og svampeskader dit hus.

Det har aldrig været billigere

Den ekstreme lave rente har gjort det ekstra attraktivt for mange husejere at finansiere et nyt tag – det har faktisk aldrig været billigere. Lige nu tilbyder vi en attraktiv rente på lån op til 350.000 kr.

3 gode løsninger

Reparation

Reparation af gammelt enernittag

Tagets skader
udbedres

Gratis finansiering

Lån op til 60.000 kr.
Kan afdrages i op til 36 mdr.
0 kr. i rente.
O kr. i oprettelse
Ingen gebyrer

Renovering

Reparation af gammelt enernittag

Taget repareres,
renses og males

Gratis finansiering

Lån op til 60.000 kr.
Kan afdrages i op til 36 mdr.
0 kr. i rente.
O kr. i oprettelse
Ingen gebyrer

Nyt tag

Reparation af gammelt enernittag

Der lægges helt
ny tag

Attraktiv finansiering

Lån op til 350.000 kr.
Kan afdrages i op til 180 mdr.Nyt tag lagt på det eksisterende tag

Et Decratag/AeroDek-tag kan lægges direkte ovenpå det gamle eternittag. Det er en super god og flot løsning – og du sparer udgifterne til nedtagelse og bortskaffelse af dit gamle tag. Det er nemt – og du kan have nyt tag på meget kort tid. Ved et tagtjek vurderer vi dine muligheder for at få lagt Decra/AeroDek ovenpå dit eksisterede eternittag.

Det siger vores kunder

Det siger vores kunder

Har lige haft besøg...
Har lige haft besøg af en konsulent fra Jydsk Tagteknik til at gennemgå huset for tag og isolering - og sikke en oplevelse. Kom præcis, var fagligt utrolig kompetent og meget entusiastisk. Kom med masser af gode råd og INGEN salgsgas. Bravo! 🙂

Det siger vores kunder

God oplevelse af tagtjek
Jeg oplevede en konsulent der vidste rigtigt meget om tagløsninger, og som ikke bare talte mig, som potentiel kunde, efter munden. Den løsning vi talte os frem til var heller ikke den dyreste, men syntes funderet i både en teknisk og en økonomisk optimering.

Det siger vores kunder

God oplevelse med Jysk Tagteknik
Fagligt dygtig, professionel og lydhør for kundens behov var indtrykket efter første besøg af Jesper fra Jysk Tagteknik, der skulle vurdere et lidt ældre tag hos os. Vi er nu godt klædt på til at træffe valg af nyt tag 👍