Vi tjekker følgende:

  • Tag
  • Tagrender
  • Træværk
  • Vinduer & døre
  • Loftisolering
  • Hulmursisolering

Normalpris: kr. 2.995,- inkl. moms.
OBS! Tilbuddet gælder fastland og brofaste øer

Vi tilbyder gratis Hustjek af huse fra før 1984

Normalpris: kr. 2.995,- inkl. moms.

Få et overblik over eventuelle fejl og mangler med en detaljeret rapport og vurdering af dit hus. Det kan blive dyrt at vente for længe! Samtidig får du tilbud på eventuelle udbedringer med det samme, så du har et økonomisk overblik.

OBS! Tilbuddet gælder fastland og brofaste øerFå gennemgået huset og spar penge

Der kan være rigtig mange penge at spare ved jævnligt at få dit hus gennemgået for skader og utætheder. Blæst, frost, sol og nedbør slider på blandt andet tag, træværk og vinduer. Det er derfor en god idé at få overblik over vinterens skader, slidtage og forebygge kommende skader.

Det kan være svært at opdage skaderne

En revne i taget kan hurtigt udvikle sig til en fugt- eller vandskade. En tilstoppet tagrende kan forårsage råd og svamp. Og utætheder eller manglende isolering kan føre til dyre varmeregninger og dårligt indeklima.

Ved et Hustjek gennemgår vores konsulent husets klimaskærm. Det betyder, at tag, tagrender, træværk, vinduer, døre, hulmursisolering og loftisolering bliver efterset for skader.

Få et gratis hustjek med rapport

Detaljeret Husrapport og tilbud på stedet

I forbindelse med et Hustjek får du en detaljeret rapport, så du har overblik over, hvilke forbedringer og eventuelle reparationer, der bør foretages. Er der behov for udbedring af skader, eller kan du med fordel optimere dit hus, kommer konsulenten med forslag og kan give dig et uforpligtende tilbud på stedet.

Rapporten viser også, om du kan forbedre husets energimærke, som har stor betydning for din friværdi eller salgsværdi, hvis du skal sælge dit hus.

Se hvordan et gratis Hustjek foregår

Afspil videoen og se hvordan vores konsulenter udfører et gratis Hustjek, fra gennemgang af huset til løsningsforslag og tilbudsgivning.

Bliv lidt klogere på dit hus

Vedligehold af tagrender, gavl og vindskeder
Typiske skader på et bølgeeternittag
Tjek af skorsten
Typiske skader på ældre tegltage
Sådan forbedrer du hele boligens isoleringsevne
Sådan undgår du træk og sparer på varmeregningen