Du får gennemgået:

 • Tag
 • Tagrender
 • Træværk
 • Vinduer & døre
 • Loftisolering
 • Hulmursisolering
 • Rådgivning om solceller

Normalpris: kr. 2.995,- inkl. moms.
OBS! Tilbuddet gælder fastland og brofaste øer

Få et gratis Hustjek

– og en detaljeret rapport

Få en professionel gennemgang af dit hus, en detaljeret rapport og et tilbud på udbedring af skader og mangler med det samme. Derudover har du mulighed for at få rådgivning og tilbud på solceller.

OBS! Gælder huse på fastland og brofaste øer i Danmark.
Normalpris: kr. 2.995,- inkl. momsFå gennemgået huset og spar penge

Der kan være rigtig mange penge at spare ved jævnligt at få dit hus gennemgået for skader og utætheder. Blæst, frost, sol og nedbør slider på blandt andet tag, træværk og vinduer. Det er derfor en god idé at få overblik over vinterens skader, slidtage og forebygge kommende skader.

Det kan være svært at opdage skaderne

En revne i taget kan hurtigt udvikle sig til en fugt- eller vandskade. En tilstoppet tagrende kan forårsage råd og svamp. Og utætheder eller manglende isolering kan føre til dyre varmeregninger og dårligt indeklima.

Ved et Hustjek gennemgår vores konsulent husets klimaskærm. Det betyder, at tag, tagrender, træværk, vinduer, døre, hulmursisolering og loftisolering bliver efterset for skader.

Få vejledning og overblik

Få et tilbud på stedet

Når dit hus er blevet gennemgået for skader om mangler, kan du få et tilbud i hånden, på de reparationer vi anbefaler, at du får udbedret. Det giver dig et økonomisk overblik.

Konsulenten kan også give dig rådgivning omkring energiforbedringer, som du vil kunne mærke, blandt andet i budgettet.

 

Få et gratis hustjek med rapport

Få en detaljeret rapport

I forbindelse med et Hustjek får du en detaljeret rapport, så du har overblik over, hvilke forbedringer og eventuelle reparationer, der bør foretages. Er der behov for udbedring af skader, eller kan du med fordel optimere dit hus, kommer konsulenten med forslag og uforpligtende tilbud.

Rapporten viser også, om du kan forbedre husets energimærke, som har stor betydning for din friværdi eller salgsværdi, hvis du skal sælge dit hus.

Producer din egen strøm – få rådgivning om solceller

Vores store erfaring med tage gør, at vi har et indgående kendskab til montering af solceller. Det er meget vigtigt, at solceller bliver monteret korrekt, da det ellers kan give problemer med utætheder.

Vi står for det hele

Når du vælger Jydsk Tagteknik til at installere dine solceller, sørger vi for det hele. Du har altså én samlet leverandør.

 • Vi tjekker taget
 • Vi installerer solcellerne
 • Vi står for tilslutning til elnettet
 • Vi hjælper dig godt i gang

Se hvordan et gratis Hustjek foregår

Afspil videoen og se hvordan vores konsulenter udfører et gratis Hustjek, fra gennemgang af huset til løsningsforslag og tilbudsgivning.

Bliv lidt klogere på dit hus

Vedligehold af tagrender, gavl og vindskeder
Typiske skader på et bølgeeternittag
Tjek af skorsten
Typiske skader på ældre tegltage
Sådan forbedrer du hele boligens isoleringsevne
Sådan undgår du træk og sparer på varmeregningen