Vi tjekker følgende:

  • Hulmursisolering
  • Loftisolering
  • Loftlem
  • Isoleringsevne
  • Kuldebroer

Få svar på, hvor varmen slipper ud af din bolig, og hvad en efterisolering kan betyde for din varmeregning. Du kan også få et tilbud og forslag til finansiering på stedet.

Tilbuddet gælder huse fra før 1984 på fastland og brofaste øer i Danmark.

Få et gratis Isoleringstjek

Få svar på, hvor varmen slipper ud af din bolig, og hvad en efterisolering kan betyde for din varmeregning. Du kan også få et tilbud og forslag til finansiering på stedet.

Tilbuddet gælder huse fra før 1984 på fastland og brofaste øer i Danmark.

 



Vi tjekker din loft- og hulmursisolering

Hvis du overvejer at få efterisolereret dit hus, så anbefaler vi, at du starter med at få et gratis Isoleringstjek. Når vi laver et Isoleringstjek, undersøger vi, hvor meget isolering du allerede har på loftet og eventuelt i hulmuren, om isoleringen er faldet sammen og hvor meget efterisolering, du har behov for.

Vores konsulenter er uddannede energivejledere og kan rådgive dig professionelt om, hvilken isolerings­løsning der er mest økonomisk og energirigtig for dig.

Få vejledning og overblik

Vi er uddannede i termografi hos Teknologisk Institut

Lige nu tilbyder vi at efterisolere dit hus, uden at du behøver at have penge op af lommen.

Få finansieret din isolering uden omkostninger

Lige nu tilbyder vi dig, at du kan få efterisoleret dit hus uden at skulle have penge op af lommen. Vi finansierer typisk din efterisolering over 3 år og dine afdrag vil cirka svare til din månedlige besparelse på varmeregningen. På den måde kan du få efterisoleret uden at skulle have penge op af lommen.

  • 0 kr. i oprettelse
  • 0 kr. i gebyrer
  • 0 kr. i renter
En efterisolering betaler sig selv hjem igen

Hvornår har du brug for en efterisolering?

For lidt isolering

Hvis du har 200 mm loftisolering eller mindre.

Gammel isolering

Hvis din isolering er mere end 20 år gammel.

Kuldebroer

Hvis du oplever kolde vægge eller mørke pletter.

Attest for certificeret arbejde

Du får en attest sammen med din efterisolering, som dokumenterer det udførte arbejde og kan følge husets papirer. Jydsk Tagteknik er autoriseret indblæser af stenuld og er underlagt både egenkontrol og stikprøvekontrol.

Derfor skal du efterisolere

Kuldebroer

Den manglende eller gamle isolering danner kuldebroer, så varmen slipper ud af huset.

Indeklima

Du kan forbedre husets indeklima, så du og din familie får øget komfort.

Energimærke

Med en efterisolering kan du forbedre energimærket og øge husets værdi.

Ofte stillede spørgsmål

  • Hvor hurtigt er efterisolering tjent hjem?

    Efterisolering er en af de energirenoveringer, der hurtigt tjener sig selv hjem via besparelser på varmeregningen. Besparelsen på varmeregningen afhænger bl.a. af, hvor meget efterisolering, du får lagt, ligesom din opvarmningskilde spiller en rolle. Jo mindre isolering du har i forvejen, og jo mere efterisolering du får, desto større bliver din besparelse på varmeregningen.

    Vi anbefaler, at du starter projektet med et gratis Isoleringstjek af en af vores konsulenter. Vores konsulent kan under besøget beregne, hvor meget du kan spare og samtidig give dig løsningsforslag, tilbud og evt. finansieringsforslag.

  • Kan jeg selv loftisolere mit hus?

    Det kan ikke anbefales selv at loftisolere et hus. Det skyldes, at udførelsesfejl kan føre til dyre fugt- og svampeskader, der ikke dækkes af forsikringen.

    Når loftet efterisoleres, er det vigtigt, at isoleringen har en tykkelse, der passer til dit hus, og at dampspærren er helt tæt. Herudover er det vigtigt, at der er ordentlig ventilation, så fugt fra huset kan slippe ud. Selv små udførelsesfejl eller forkert brug af materialer kan føre til manglende ventilation og kuldebroer ved fx spær og samlinger. Og det øger risikoen for råd og skimmelsvamp og dermed omfattende skader på huset.

    Det er derfor afgørende, at både isoleringsmateriale og det håndværksmæssige arbejde er af højeste kvalitet, for at opnå besparelser på varmeregningen og undgå risiko for følgeskader.

    Når du får udført en efterisoleringsløsning af Jydsk Tagteknik, udstedes en attest på løsningen, som både ROCKWOOL og Jydsk Tagteknik står bag. Den dokumenterer det udførte arbejde og kan følge husets papirer.

  • Hvilken hulmursisolering skal jeg vælge?

    Der findes mange forskellige isoleringsmaterialer til brug for hulmursisolering, men fælles for isoleringsmaterialerne er, at de er i granuleret form, dvs. små stykker eller korn, der kan blæses eller hældes ind.

    De traditionelle isoleringsmaterialer:

    • Stenuld
    • Glasuld (Isover)
    • Flamingo (Polystyren – EPS)

    Fordelen ved de traditionelle materialer er, at de har været anvendt længe, så der er et godt kendskab til deres egenskaber, anvendelse og holdbarhed.

    Der findes også andre isoleringsmaterialer, men det er ikke alle, der er lige velegnede. Letklinker/Leca-kugler anvendes fx ikke længere til hulmursisolering, og papiruld (papirisolering) anbefales ikke til hulmure, der er udsat for kraftig slagregn. Uanset, hvilket materiale du vælger, er det vigtigt, at både isoleringsmateriale og det håndværksmæssige arbejde er af højeste kvalitet, når dit hus skal hulmursisoleres. Kvaliteten er altafgørende for, at du sparer penge på varmeregningen og for, at du ikke får følgeskader.

    Når du får udført en hulmursisolering af Jydsk Tagteknik, anvender vi stenuld, også kendt som Rockwool. Stenulden er et traditionelt og velkendt isoleringsmateriale. Det består af spundet stenmateriale, der er smuldret som granulat. Stenuld har gode isolerende egenskaber, bliver ikke påvirket af vand og kan ikke brænde. Og det er din sikkerhed for en god og effektiv hulmursisolering.

  • Hvordan foregår en hulmursisolering?

    En hulmursisolering foregår ved, at vi borer et lille hul i husets ydervæg. Herefter kan efterisoleringen af hulmuren gå i gang. Selve hulmursisoleringen udfører vi med granulat, som blæses ind i hulmuren via en maskine. Når hulmuren er fyldt op, laver vores isolatør en slutkontrol og et kvalitetstjek af det udførte arbejde. Til sidst dækkes hullet i husets ydervæg, og farven justeres, så det bliver så usynligt som muligt.

  • Hvordan foregår en loftisolering?

    Der er stor forskel på, hvordan vi loftisolerer, da det afhænger af, om du skal have efterisoleret et uudnyttet loftrum eller fx have efterisoleret et fladt tag, loft til kip eller en udnyttet 1. sal.

    Når vi loftisolerer et uudnyttet loftrum, indblæser vi typisk granulat af stenuld (Rockwool) oven på den eksisterende loftisolering ved hjælp af en lang slange. Netop fordi isoleringsmaterialet er granulat, kan det lægge sig i alle hulrum og danne en sammenhængende flade uden kuldebroer. Har du en gangbro, sørger vi for at hæve den, så der er ordentlig ventilation herunder. Der monteres også vindspærrer ved tagfoden, så vinden ikke blæser ind under den nye og gamle loftisolering.

    Skal du fx have efterisoleret et fladt tag, loft til kip eller en udnyttet 1. sal, isolerer vi typisk ved brug af isoleringsplader (A-batts), der består af stenuld (Rockwool) i forskellige tykkelser. Selve isoleringen afhænger meget af, om isoleringen kan foretages indefra eller ovenfra, sker i forbindelse med lægning af nyt tag, etablering af ny vægbeklædning mv.

    Vi foreslår, at du booker en tid hos en af vores konsulenter, så vi sammen kan finde den bedste isoleringsløsning til dig.

Se videoerne

Sådan øger du husets isoleringsværdi
Sådan foregår en efterisolering
Sådan forbedrer du husets energimærke
3 tegn på dit hus mangler hulmursisolering
Spar på varmeregningen med en efterisolering