Danmarks førende tagfirma | Ring 70 15 33 44

Bestil et gratis Isoleringstjek

Vi tilbyder omkostningsfri finansiering.

Kom godt i gang

Indtast din adresse nedenfor, og bestil et gratis Isoleringstjek. OBS! Tilbuddet gælder for huse fra før 1984 på fastland og brofaste øer.

^ Du skal vælge en adresse fra listen
Bestillingen understøtter desværre ikke Internet Explorer. Brug venligst en anden browser, f.eks. Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

Finansiering uden omkostninger

Lige nu tilbyder vi dig, at du kan få efterisoleret dit hus uden at skulle have penge op af lommen. Vi finansierer typisk din efterisolering over 3 år og dine afdrag vil cirka svare til din månedlige besparelse på varmeregningen. På den måde kan du få efterisoleret uden at skulle have penge op af lommen.

  • 0 kr. i oprettelse
  • 0 kr. i gebyrer
  • 0 kr. i renter
GRATIS ISOLERINGSTJEK OG TILBUD
Afspil video

Efterisolering uden at det gør ondt i økonomien

Du kan efterisolere dit hus uden at skulle bruge af din opsparing. Hos Jydsk Tagteknik tilbyder vi en omkostningsfri finansiering uden udgifter til oprettelse, renter og gebyrer. Det betyder, at du kun skal afdrage det beløb, som efterisoleringen koster og som cirka vil være det samme, som du sparer på varmeregningen hver måned. På den måde kan du få efterisoleret uden du mærker det i din økonomi. Det er ret smart!

Dobbelt håndværker­fradrag kun i 2021

Du skal være opmærksom på, at det dobbelte håndværkerfradrag udløber i 2021. Du kan få håndværkerfradrag på op til 25.000 kr. pr. person.

Regeringen lægger op til, at det udvidede fradrag droppes, og samtidig overvejes det, om håndværkerfradraget fremover kun skal gælde serviceydelser.

Så hvis du vil være sikker på at kunne udnytte håndværkerfradraget, skal du gøre det i 2021.

Derfor skal du efterisolere

Kuldebroer

Den gamle isolering skaber kuldebroer, så varmen slipper ud af huset.

Indeklima

Du kan forbedre husets indeklima, så du og din familie får øget komfort.

Energimærke

Med en efterisolering kan du forbedre energimærket og øge husets værdi.

Attest for certificeret arbejde

Du får en attest sammen med din efterisolering, som dokumenterer det udførte arbejde og kan følge husets papirer. Jydsk Tagteknik er autoriseret ROCKWOOL-indblæser og er underlagt både egenkontrol og stikprøvekontrol, som udføres af ROCKWOOL.

Få overblik med et isoleringstjek

Hvis du overvejer at få efterisolereret dit hus, så anbefaler vi, at du starter med et gratis Isoleringstjek af en af vores konsulenter. Når vi laver et Isoleringstjek, undersøger vi hvor meget isolering, du allerede har, om isoleringen er faldet sammen, og hvor meget efterisolering du har behov for.

Vores konsulenter er uddannede energivejledere og kan derfor rådgive dig professionelt om, hvilken isolerings­løsning der er mest økonomisk og energirigtig for dig.

BESTIL ISOLERINGSTJEK

Sådan virker termografi

Vi bruger termografi i vinterhalvåret i perioden fra november til marts. En termografering kræver en stor forskel på ude- og indendørstemperatur for at kunne gennemføres.

En termografering er en varmeteknisk målemetode, der med et temperaturfølsomt kamera viser, hvor varmen slipper ud af huset, eller kulden slipper ind – såkaldte kuldebroer, utætheder og manglende isolering.

Undersøgelsen vil vise, hvor det bedst kan betale sig at efterisolere.

Få vejledning og overblik

Vi er uddannede i termografi hos Teknologisk Institut

Hvornår har du brug for en efterisolering?

For lidt isolering

Hvis du har 200 mm loftisolering eller mindre.

Gammel isolering

Hvis din isolering er mere end 20 år gammel.

Kuldebroer

Hvis du oplever kolde vægge eller mørke pletter.

Ofte stillede spørgsmål

Efterisolering er en af de energirenoveringer, der hurtigt tjener sig selv hjem via besparelser på varmeregningen. Som tommelfingerregel er efterisoleringen tjent hjem i løbet af 3-5 år, når du bruger håndværkerfradraget. Men besparelsen på varmeregningen afhænger bl.a. af, hvor meget efterisolering, du får lagt, ligesom din opvarmningskilde spiller en rolle. Jo mindre isolering du har i forvejen, og jo mere efterisolering du får, desto større bliver din besparelse på varmeregningen.

Vi anbefaler, at du får et gratis Isoleringstjek af en af vores konsulenter, inden du bestiller efterisolering. Vores konsulent kan under besøget beregne, hvor meget du kan spare og samtidig give dig løsningsforslag, tilbud og evt. finansieringsforslag.
Det kan ikke anbefales selv at loftisolere et hus. Det skyldes, at udførelsesfejl kan føre til dyre fugt- og svampeskader, der ikke dækkes af forsikringen.

Når loftet efterisoleres, er det vigtigt, at isoleringen har en tykkelse, der passer til dit hus, og at dampspærren er helt tæt. Herudover er det vigtigt, at der er ordentlig ventilation, så fugt fra huset kan slippe ud. Selv små udførelsesfejl eller forkert brug af materialer kan føre til manglende ventilation og kuldebroer ved fx spær og samlinger. Og det øger risikoen for råd og skimmelsvamp og dermed omfattende skader på huset.

Det er derfor afgørende, at både isoleringsmateriale og det håndværksmæssige arbejde er af højeste kvalitet, for at opnå besparelser på varmeregningen og undgå risiko for følgeskader.

Når du får udført en efterisoleringsløsning af Jydsk Tagteknik, udstedes en attest på løsningen, som både ROCKWOOL og Jydsk Tagteknik står bag. Den dokumenterer det udførte arbejde og kan følge husets papirer.
Der findes mange forskellige isoleringsmaterialer til brug for hulmursisolering, men fælles for isoleringsmaterialerne er, at de er i granuleret form, dvs. små stykker eller korn, der kan blæses eller hældes ind.

De traditionelle isoleringsmaterialer:
  • Stenuld (Rockwool)
  • Glasuld (Isover)
  • Flamingo (Polystyren – EPS)
Fordelen ved de traditionelle materialer er, at de har været anvendt længe, så der er et godt kendskab til deres egenskaber, anvendelse og holdbarhed.

Der findes også andre isoleringsmaterialer, men det er ikke alle, der er lige velegnede. Letklinker/Leca-kugler anvendes fx ikke længere til hulmursisolering, og papiruld (papirisolering) anbefales ikke til hulmure, der er udsat for kraftig slagregn. Uanset, hvilket materiale du vælger, er det vigtigt, at både isoleringsmateriale og det håndværksmæssige arbejde er af højeste kvalitet, når dit hus skal hulmursisoleres. Kvaliteten er altafgørende for, at du sparer penge på varmeregningen og for, at du ikke får følgeskader.

Når du får udført en hulmursisolering af Jydsk Tagteknik, anvender vi stenuld, også kendt som Rockwool. Stenulden er et traditionelt og velkendt isoleringsmateriale. Det består af spundet stenmateriale, der er smuldret som granulat. Stenuld har gode isolerende egenskaber, bliver ikke påvirket af vand og kan ikke brænde. Og det er din sikkerhed for en god og effektiv hulmursisolering.
En hulmursisolering foregår ved, at vi borer et lille hul i husets ydervæg. Herefter kan efterisoleringen af hulmuren gå i gang. Selve hulmursisoleringen udfører vi med granulat, som blæses ind i hulmuren via en maskine. Når hulmuren er fyldt op, laver vores isolatør en slutkontrol og et kvalitetstjek af det udførte arbejde. Til sidst dækkes hullet i husets ydervæg, og farven justeres, så det bliver så usynligt som muligt.
Der er stor forskel på, hvordan vi loftisolerer, da det afhænger af, om du skal have efterisoleret et uudnyttet loftrum eller fx have efterisoleret et fladt tag, loft til kip eller en udnyttet 1. sal.

Når vi loftisolerer et uudnyttet loftrum, indblæser vi typisk granulat af stenuld (Rockwool) oven på den eksisterende loftisolering ved hjælp af en lang slange. Netop fordi isoleringsmaterialet er granulat, kan det lægge sig i alle hulrum og danne en sammenhængende flade uden kuldebroer. Har du en gangbro, sørger vi for at hæve den, så der er ordentlig ventilation herunder. Der monteres også vindspærrer ved tagfoden, så vinden ikke blæser ind under den nye og gamle loftisolering.

Skal du fx have efterisoleret et fladt tag, loft til kip eller en udnyttet 1. sal, isolerer vi typisk ved brug af isoleringsplader (A-batts), der består af stenuld (Rockwool) i forskellige tykkelser. Selve isoleringen afhænger meget af, om isoleringen kan foretages indefra eller ovenfra, sker i forbindelse med lægning af nyt tag, etablering af ny vægbeklædning mv.

Vi foreslår, at du booker en tid hos en af vores konsulenter, så vi sammen kan finde den bedste isoleringsløsning til dig.

Se vidoen:
Er din isolering stadig effektiv?

Se vidoen:
Sådan foregår en efterisolering